header image
http://dkjshye7s632.com The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to read, however I truly thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix if you werent too busy in search of attention.
AxoalLadIa on NOAPTEA MUZEELOR: INSTITUŢIILE PARTICIPANTE DIN ROMÂNIA
Dragi prieteni de peste an, acum vă spun La multi ani! Să aveţi sarbători cu bine şi een anul care vine! Moşul să vie eencărcat şi de n-o fi cu bănat , să aducă een case la noi doar troifi cu 4 foi, una pentru fericire, una numa pentru iubire, una pentru sănătate şi alta pentru dreptate sau pentru cele ce vreţi, c-aveţi voie s-alegeţi! Să vă fie casa plină de iubire şi odihnă! La mulţi ani!
Svetik on Cursul de Vindecare Dinamică are loc în decembrie
I can't bleivee I've been going for years without knowing that.
Robinson on Peter Carl Fabergé
Thanks for writing such an easy-to-understand artlice on this topic.
Jessica on Peter Carl Fabergé
Thank you! I am semi-professioal. :)
Cristina Gazner on Triumful iubirii
I'm impressed by your writing. Are you a professional or just very knowledgaeble?
Jhu on Triumful iubirii
De vreo 20 de ani îmi doresc să părăsesc oraşul (cel în care trăiesc!) Cam tot de pe atunci, trăiesc într-un spaţiu virtual, populat cu fantasme, strigoi, iele, amintiri. Mai nou şi „confesiunile” unor „voci” de pe Internet, ascunse în spatele a câte unui avatar. Se adaugă apoi, imprevizibil, frânturi de poveşti relatate voit sau auzite întâmplător, cine ştie pe unde, când. De câte ori am ocazia – sau când sunt nevoit – „îmi iau geamantanul şi plec” în câte o incursiune prin Apuseni, în Maramureş, pe Clisura Dunării sau în Deltă, la nord de Tismana către Podul lui Dumnezeu, sau în ţinutul momârlanilor, către izvoarele Jiului de Est, de Vest… Nu rezist prea mult „în deplasare”: mă încarc cu atât de multe irosiri şi neputinţe şi disperare încât fac pe dracul ghem şi mă întorc în „lumea mea”. Fantasme, strigoi, …amintiri, mărturii, „cutiuţe cu voci”. De un timp încoace s-a întâmplat însă ceva: „lumea mea” începe să semene tot mai mult cu oraşul ( cel în care trăiesc! ). Şi-mi aduc aminte – cu oarecare strângere de inimă, de sentimentele ce păreau să te fi cuprins când ai realizat că piersica în care tocmai „visai că trăieşti” începuse să putrezească.
Dario on Visul...
Flacăra Violet nu a făcut nimic. Dar chiar nimic, iar la un momet dat, m-am deşteptat şi am plecat. Se pare că unii oameni din partidul lui Diaconescu au impresia că se poate trăi cu aer şi atât... Trist! :(
Cristina Gazner on UPDATE CAUT DE LUCRU!!!
Thanks for sarhing. What a pleasure to read!
Bhatu on "Păsările" de la AnnArt Gallery ne invită să le contemplăm zborul
This site is like a classroom, ecexpt I don't hate it. lol
Guzel on "Păsările" de la AnnArt Gallery ne invită să le contemplăm zborul
Eu cred că este o iniţiativă foarte bună. Ar fi foarte bine dacă s-ar duce cât mai mulţi elevi, pentru a se îmbogăţi în cunoştinţe culturale. Oricum, muzeele sunt susţinute din bugetul local, aşa că nu văd de ce nu s-ar face anual o asemenea zi cu intrare liberă.
Marla on NOAPTEA MUZEELOR: INSTITUŢIILE PARTICIPANTE DIN ROMÂNIA
Triste ganduri ma inaccrea la trecerea in vesnicie a marelui actor Iurie Darie. Relatiile mele destul de apropiate cu Teatrul de Comedie dateaza din 1975, cand i-am cunoscut pe actorii Vasilica Tastaman, Gheorghe Crasmaru si sotia sa, pictorita scenografa Eugenia Bassa-Crasmaru, George Simonca, Theo Cojocaru, Misu Paladescu, Sanda Toma, Vladimir Gaitan, Silviu Stanculescu George Mihaita si, evident, pe marele disparut Iurie Darie. Din 1980 am organizat seri de teatru pentru membrele IWA la spectacole precum Petitoarea , Jocul dragostei si-al intamplarii , Turnul de fildes , Presul , N-am timp , A douasprezecea noapte etc.), iar dupa spectacol le-am inlesnit acestora si membrilor corpuluui diplomatic sa se intalneasca in mod informal cu actorii, lucru altfel imposibil de realizat in conditiile de maxima strictete din perioada comunista. Marele Iurie Darie a stralucit intotdeauna, pe scena si in relatiile directe cu oamenii, cu spectatorii, incantandu-ne atat cu inegalabilul sau talent scenic dar si cu firea sa joviala, umorul nestavilit, bonomia si firescul sau, lasand impresii de nesters in memoria tuturor celor care am avut bucuria si onoarea de a-l cunoaste.Dumnezeu sa-i ocroteasca vesnicia si sa-l tina aproape in lumea ingerilor. Actritei Anca Pandrea, marea iubire a actorului din ultimele sale decenii de viata, ii transmit triste condoleante si speranta ca va putea indura marea durere a despartirii de cel drag si se va putea mobiliza pentru a reintra in lumea teatrului, unde cu siguranta are inca rezerve de talent si daruire.Aceleasi condoleante regizorului Ducu Darie si intregii familii a marelui disparut.prof. Diana Lucia Zotescu
Duman on RĂMAS BUN IURIE DARIE!
pai flacara violet ce face?
laura on UPDATE CAUT DE LUCRU!!!
da
dddd on Duminică are loc o eclipsă de Soare.