header image
ACASĂ > BLOG > LA MULŢI ANI ANNART GALLERY!!

LA MULŢI ANI ANNART GALLERY!!

Posted by CristinaGazner on May 17, 2012

Galeria de artă contemporană AnnArt Gallery, a sărbătorit primul an, joi 17 mai. La petrecerea organizată de gazde, au fost prezente mai multe personalităţi din lumea artistică românească.

Cu ocazia împlinirii unui an de existenţă, galeria AnnArt a lansat o citronadă, "cu o rețetă secretă", iar invitaţii au fost primiţi într-o atmosferă selectă, alături de "Resonance Quartet".

  Reţeta interesantei băuturi răcoritoare a fost divulgată de către Gabriela Massaci, director de programe la AnnArt: "apă de izvor, curat-curată, de la "Aqua Carpatica", sirop de tei, zahăr de "Mauritius", scorțișoară, mentă și un strop de curacao".

Cu prilejul aniversării, Gabriela Massaci a remarcat că fiecare vernisaj de la AnnArt este o sărbătoare, iar evenimentul prin care s-a celebrat un an de la prima expoziţie, seamănă destul de mult cu întâlnirile organizate în timpul anului.

"Celebrarea noastră seamănă tare bine cu întreg anul: întâlniri cu oameni extraordinari și  muncă zdravănă în culise", Gabriela Massaci, director de programe la AnnArt Gallery.

Printre artiştii care au fost prezenţi la eveniment au putut fi remarcaţi Sorin Ilfoveanu, Laura Covaci, Constantin Rusu, Mircea Roman, Vladimir Șetran, Paul Neagu, Ștefan Câlția, Dorin Crețu, Francisc Chiuariu şi Adrian Alexandru Ilfoveanu.

Parteneri în organizarea acestui eveniment au fost: Via, Rue du Pain, Aqua Carpatica precum și TVR Cultural, DigiCult, ZiuaNews și modernism.ro.

Mai multe detalii referitoare la eveniment puteţi citi şi pe ZIUAnews.ro.

Galeria AnnArt îşi continuă proiectul "În miezul Artei", şi a avut chiar în cursul acestei săptămâni întâlniri cu Şcoala Franceză, împreună cu Dorin Creţu și Francisc Chiuariu.

De asemenea, proiectul "Arta la Verde", se desfăşoară în continare, în cadrul acestuia doritorii putând admira lucrările lui Adrian Ilfoveanu atât la AnnArt cât şi la reşedinţa familiei Roșca-Stănescu.

Totodată în cadrul aceluiaşi proiect, a fost demarat segmentul public al programului "Arta la Verde", prin instalarea a patru sculpturi pe peluzele Muzeului de Geologie și la Muzeul Țăranului Român, instituţii partenere AnnArt  la realizarea acest proiect.

Cristina Gazner

Comments:

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.