header image
ACASĂ > BLOG > Cursul de Vindecare Dinamică are loc în decembrie

Cursul de Vindecare Dinamică are loc în decembrie

Posted by CristinaGazner on November 2, 2012

Centrul de Iniţiere şi Perfecţionare Reiki România, organizează la începutul lunii decembrie, Cursul de Vindecare Dinamică, sub îndrumarea profesorului Reiki Călin Petru Cotrau


În cadrul celor trei module ale Cursului de Vindecare Dinamică, participanţii au ocazia să înveţe despre Energia şi Conştiinţa Vindecării.

Cursul de Vindecare Dinamică va avea loc la Bucureşti, în datele de 1 şi 2 decembrie 2012 şi este organizat în România pentru a treia oară.
Metoda îşi îşi propune să vină în întâmpinarea persoanelor care suferă de afecţiuni precum depresie, anxietate, atacuri de panica, probeleme musculare sau osoase, probleme neurologice, sau dereglări hormonale.
Primul modul are o structură de tip workshop, presupune 80% demonstraţii practice, exemplificări ale anumitor tehnici pentru creşterea eficienţei terapiei, tehnici de Vindecare Dinamică, punerea în rezonanţă a participanţilor la Curs, cu Energia şi Conştiinţa Vindecării Dinamice.
De asemenea, Cursul oferă şi noţiuni generale despre Vindecarea Dinamică, compatibilitatea cu unda acesteia, precum şi accesul la discuţii libere.
Cele două zile de curs vor însuma tehnicile predate din Modulul I al Cursului de Vindecare Dinamică, structurate în patru-cinci ore zilnic, cu trei pauze de 10-15 minute. Ora de începere a cursului este de regulă 10.00 dimineaţa.
Participanţii vor beneficia de un manual - suport pentru curs, iar la final vor primi un certificat de absolvire.
Taxa de participare este sub formă de donaţie şi se poate achita în contul euro al Centrului de Iniţiere şi Perfecţionare Reiki Romania, deschis la B.C.R.


Pentru detalii, informaţii şi înscrieri accesaţi pagina de facebook.

Comments:

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.